1. Skip to Main Menu
 2. Skip to Content
 3. Skip to Footer

Grupul de actiune locala Delta Dunarii

Romanian English

Noutăți

GAL Delta Dunarii publica Anunt apel selectie M5-6B


  GAL Delta Dunarii publica Anunt apel selectie M6


 

calendar-actualizat-987


'Ghidul solicitantului pentru Măsura M5/6B în consultare publică ”Investiții în infrastructura socială și pentru integrarea minorităților locale”

Ghidul solicitantului pentru Măsura M6/6B în consultare publică ”Modernizarea satelor și diversificarea serviciilor comunitare”calendar aprilie”Am fost prezenți, în perioada 6-9 aprilie 2017, la cea mai mare expoziție agricolă din România: AGRARIA 2017, eveniment ce s-a desfășurat în raza comunei Jucu, județul Cluj. Cu acest prilej, am participat la conferința FNGAL: ”Rolul GAL-urilor în lanțul valoric - de la producția primară, la politici publice”. Totodată, am discutat oportunitatea realizării unui proiect internațional de cooperare care să vizeze promovarea turismului în 12 GAL-uri din Europa”
expozitie-agricola-romania 1   expozitie-agricola-romania 2   expozitie-agricola-romania 3   expozitie-agricola-romania 4   expozitie-agricola-romania 5   expozitie-agricola-romania 6   expozitie-agricola-romania 7   expozitie-agricola-romania 8


Prima sesiune de depunere a cererilor de finanțare cu aplicabilitate în Teritoriul I.T.I. Delta Dunării este deschisă în perioada 13 februarie – 12 noiembrie 2017,  pentru submăsurile 4.2, 4.2a și 6.1 din Programul Național de Dezvoltare Rurală 2014 – 2020.

Pragurile minime de selecție a proiectelor sunt:

 • 15 puncte pentru sM 4.2,
 • 10 puncte pentru sM 4.2a,
 • 25 puncte pentru sM 6.1

Înaintea depunerii cererilor de finanțare, solicitanții vor avea în vedere obținerea AVIZULUI DE CONFORMITATE CU STRATEGIA INTEGRATĂ DE DEZVOLTARE DURABILĂ A DELTEI DUNĂRII – document necesar la depunerea cererii de finanțare.

Descarca Anunt Cerere Proiect.....


Proiectele aferente celor 3 submăsuri se vor depune online (continuu) pe site-ul www.afir.info, începând cu data de 13 februarie 2017, ora 9,00.
Mai multe detalii puteți obține accesând www.afir.roVineri, 20 ianuarie 2017, la sediul Primăriei Nufăru, s-a desfășurat conferința de lansare oficială a proiectului ”Sprijin pentru cheltuielile de funcționare și animare” pentru GAL Delta Dunării, finanțat în cadrul Programului Leader al PNDR 2014-2020.
Vă mulțumim tuturor celor care ați participat la eveniment!

Nufaru-1    Nufaru-2    Nufaru-3


Reamintim faptul că valoarea totală a Strategiei de Dezvoltare Locală este de 3.061.148 euro (componenta A + componenta B), măsurile avute în vedere fiind următoarele:

 • M1: „Încurajarea tinerilor fermieri și a fermelor mici”
 • M2: „Promovarea produselor și serviciilor din colectivitățile rurale”
 • M3: ”Creșterea economiei prin dezvoltarea de activități neagricole”
 • M4: „Promovarea formelor de cooperare, asociere în dezvoltarea rurală”
 • M5: „Investiții în infrastructura socială și pentru integrarea minorităților naționale”
 • M6: ”Modernizarea satelor și diversificarea serviciilor comunitare in GAL DD”

Informații suplimentare, inclusiv planul detaliat de finanțare al Strategiei de Dezvoltare Locală, le puteți obține accesând www.gal-deltadunarii.ro, sau puteți contacta reprezentanții GAL Delta Dunării (0745.344.132, 0748.140.257)


anunt-angajare-09animator


Luni, 17 octombrie 2016, ne-am bucurat de prezența unor reprezentanți ai autorităților locale din regiunea Taraclia și Găgăuzia (Republica Moldova), aflați într-o vizită de studiu în teritoriul GAL Delta Dunării.

Am discutat despre proiectele asociației și despre mecanismele de finanțare ale ”Programului Leader” din cadrul PNDR”

actiune-depromovare0001    actiune-depromovare0002   actiune-depromovare0003


Tabel cu rezultatele concursului de angajare

rezultat2


Bibliografie PosturI vacante GAL DELTA DUNĂRII

bibliografie-recrutare

 


 

Anunț recutare personal

anunt-recutare-personal1  anunt-2 

Procedura recrutare personal GAL Delta Dunarii

 


 

Fișele de post scoase la concurs:


 În data de 31 august 2016, Ministerul Agriculturii și Dezvoltării Rurale – Direcția Generală Dezvoltare Rurală – Autoritatea de Management pentru PNDR a emis autorizația de funcționare cu nr. 19 prin care Asociația GAL Delta Dunării este autorizată pentru desfășurarea activităților specifice implementării măsurilor 19.2 – ”Sprijin pentru implementarea acțiunilor în cadrul Strategiei de Dezvoltare Locală” și 19.4 - ”Sprijin pentru cheltuielile de funcționare și animare” în perioada de programare 2014-2020.

autorizatie